Berømte London markeder

Mange av de markedene som er rundt omkring i verden har blitt berømte og har fått ett stort antall besøkende som stadig er økende. Man tar gjerne og setter av noen dager i ferien til nettopp å titte rundt på de forskjellige markedene som er i området man ferierer på. Her kan man få kjøpt seg noen billige klær, smykker, antikviteter, minner i fra turen med mere. Det er utrolig mye man kan få kjøpt på disse markedene.

London

London har mange forskjellige markeder og by på, en av de mast kjente er Camden Marked som holder til i nord vest i byen. Dette markedet startet opp på 70 tallet og har vokst enormt siden den gang, man regner med at det er nesten 300 000 mennesker innom markedet hver uke. Camden Marked er delt opp i seks forskjellige markeder som alle ligger i det samme distriktet, så her går det fort en god del timer og gå igjennom alt.

Camden Lock Marked

Camden Lock marked var egentlig ment som kanal marked da det ligger ved Regents Canal, men det har vokst seg stort og blitt utvidet flere ganger. Her kan man få kjøpt det meste man kunne ønske seg, lokale håndverkere selger sine varer her, bøker, brukt og nytt i klær, smykker med mye mere.

Stabel Marked

Stabel Marked

Stabel Marked er som navnet sier ett gammelt stall område som har blitt gjort om til og bli en del av Camden Marked. Her er det masse klær, møbler, husholdnings artikler, dekorasjoner, lokalt håndverk og brukte saker, litt for enhver smak. Stabel Marked har blitt utvidet med to fire etasjers bygninger som inneholder matboder, kontor, verksteder og husholdnings butikker.

Camden Lock Village

I Camden Lock Village finner man mye Asiatiske varer, mat. klær og masse annet. Her er det flere koselige spisesteder som har en spesiell atmosfære hvor man kan puste ut litt imellom shoppingen.

Camden Lock Village

Buck Street Marked

Buck Street Marked er et utendørs marked som har for det meste klær i salgsbodene. Men man finner også smykker og andre turist artikler her. Noen av de som selger her har designet klærne selv og prøver nok og bli oppdaget å vokse til og bli berømte designere.

Electric Ballroom

Electric Ballroom er ett innendørs marked som har tidligere vert en nattklubb, her har man rundt 50 salgsboder som tilbyr moteklær, musikk, musikk artikler, forskjellige livs stil produkter og tilsvarende varer.

Inverness Street Marked

Inverness Street Marked

Inverness Street Marked er ett marked som har mest frukt og grønnsaker i salgsbodene, men du finner også billige klær og andre tekstil varer her. Det er også andre typer varer og få kjøpt her og det er flere koselige restauranter og barer som man kan sitte ned og slappe av på. Det var litt om det store Camden Marked, her kan man nok bruke flere dager på og komme seg igjennom hele markedet om det frister. Det finnes jo så utrolig mye variasjoner i utvalget at her er det noe for de fleste, både billige varer og kvalitetsvarer.

God tur.